Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Firma: ANTONS
CVR nr.: 39330679
Adresse: Gammel Strandvej 3B, 2990 Nivå
Email: kontaktformular

Din ordre

Det er vigtigt, at du kontrollerer alle de oplysninger du indtaster, og retter eventuelle fejl, før du klikker på knappen “AFGIV ORDRE”. Efter afgivelse af din ordre modtager du en ordrebekræftelse via email og ANTONS vil behandle din ordre.

Reklamationsret, ændring

Har du en reklamation, bedes du senest dagen efter dit køb gøre ANTONS opmærksom på dette. Det er selvfølgelig et krav, at din reklamation er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Kontakt ANTONS hurtigst muligt ved at besvare den tilsendte email (ordrebekræftelse) eller brug vores kontaktformular og vi finder en løsning.

Levering

Ved bestilling har du mulighed for at vælge afhentning eller levering på et af dig angivet tidsrum, hvilket vi hos ANTONS bestræber os på at overholde.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på fødevarer i henhold til Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 1. Enhver bestilling går direkte til produktionen og anses derfor som værende påbegyndt efter udstedelse af ordrebekræftelsen tilsendt via email.

Kompensation og klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til ANTONS via vores kontaktformular. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, har du mulighed for at indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Betaling

Alle priser er i DKK og inkl. moms. Der kan betales med Dankort og VISA/Dankort samt MobilPay (knyttet til Dankort eller VISA/Dankort). Betaling sker online i forbindelse med afgivelse af din ordre via Scanpays betalingsgateway.